söndag 4 januari 2015

Saurons öga och Stefan Löfvén...

Första utomhussessionen i år. Molnfri himmel och krispig temperatur. Åkte in i skogarna för att borsta ett fint block som jag hittade i somras. Hittade en "genväg" till blocket via en liten skogsväg, sedan över en myr, slyskog, en myr till och sedan lite trollskog. Satte igång och borsta de finaste linjerna. Fick klättrat lite innan solen gick ner. Fick gjort 98% av vänsterareten men toppade inte ur. Mossan på toppen var fastfrusen och får tas bort vid något senare tillfälle. Gjorde även några meter på den fina högerareten (stå-starten). Superfint problem. Sittstarten börjar med brant kylskåpsklättring. Något för dom überstarka. Sedan var det bara att packa ihop och gå några kilometer genom den tysta och mörka skogen.
Det finns ett gäng barska projekt på blocket som kommer bli hårda. Även ett gäng mediumhårda problem. Framsidan ska borstas i vår samt blocket bredvid det stora blocket. Då kommer det finnas lite lätta problem också. Baksidan av blocket erbjuder ett gäng branta problem och lite seminypiga linjer.

En fin arete - "Saurons öga". Gjorde hela utom urtoppningen. Måste få bort mossan på toppen nästa session. 
Vill man så finns det en barsk sittstart. Bakom mig borstade jag upp några nypiga väggproblem. 
Till vänster en slabbvägg som kommer bjuda på fina slabbar. 
Areten till höger blir hård om den görs med sittstart. Då börjar den lite till höger om den lilla granen.

Var det Saurons öga som kikade fram mellan träden? Dags att gå hem innan orcher, troll, enter, vättar och Stefan Löfvén kommer fram ur sina hålor.

Det kommer mera...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar