söndag 4 maj 2014

Nya stora block...

Letade block igår igen. Ett område inte långt från Norrköping där jag markerade många stora block på Google Earth. Väl på plats blev jag glatt överraskad! I skogen och på kalhyggen låg det många block utspridda. Flera av blocken var över sex meter höga. Enorma bumlingar. Vi hittade 25+ block och några fina väggar.
Här kommer smakprov på några av blocken. Det kommer mer senare.

Ett av de stora stenarna. De högsta linjerna är 6 meter +. Klätterbar på alla sidor. Bra landningar.Ett stort block som jag hittade när jag skulle kika på två andra block. Högersidan är 5-7 meter hög. 
Areten till höger säkert 6 meter. De andra sidorna bjöd på många fina linjer. Stort block på 5-6 meters höjd. Ligger öppet på ett kalhygge. Ett av kalhyggeblocken. Ett gäng fina linjer. På baksidan en 5-6 meter hög arete.Ett fint block. Coolt överhängande arete.Ett häftigt brant problem till höger som börjar under taket. I den här sluttningen fanns det mycket sten och väggar.Läckert block uppe på ett litet berg. Överhänget lutar ca 20-30°. Cool kylskåpsklättring. ca 3-4 meter.Snyggt block med flera trevliga linjer. 5 meter högt.Baksidan på det första blocket.


Det kommer mera....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar