tisdag 3 september 2013

Det lägsta och menlösaste problemet på Hönö.

Det finns många fina problem på Hönö. Sedan finns det endel bortglömda problem som av någon anledning aldrig rapporterades in. Kanske var dom för låga, höga, trista, fula, farliga, sjuka, menlösa, fuktiga, konstiga... Lite synd för att flera av dessa problem är faktiskt roliga.
Vi var ett gäng som åkte ut en kall dag för länge sedan. Det klättrades mycket runt Speedway, Möte i Västindien.
Jag skämtade om att göra ett problem på de låga stenarna nära Möte i Västindien. Trots att det bara var ett skämt började vi testa och det var riktigt kul. Problemet startar med en sittstart på den "stora"stenens vänstra kant (Se bild 1). Sedan hanglar man mot höger. Sedan kommer det svåra kruxet. Stenarna ligger här mot varandra. Mellan stenarna har det uppstått en spricka. Man klättrar igenom hålet mellan stenarna via sprickan (Se bild 1 & 2). Ut på andra sidan och klättrar sedan tillbaka till starten. Totalt menlöst men fan vad kul det är. Det svåra är att inte vidröra marken. Men är man en tunnis så går det. Dabbar rumpan i marken är det bara att börja om.

Så här kommer gamla bilder det här problemet. Det viktigaste: att ha kul och det hade vi!


 Anonym person på starten av problemet. Efter starten hangel åt höger, ner under stenarna, fingerjam, toehook, sedan vända och klättra tillbaka. (Personerna på bilden vill vara anonyma).

 Kruxet! 

Det svåra är att få med fötterna utan att dabba i marken. Menlöst men jävligt roligt!

Det kommer mera....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar